Slachtoffer steekpartij in het ziekenhuis overleden

De 26-jarige Brito, Louis, M. is op woensdag 2 januari in het ziekenhuis overleden.
Brito kreeg op dinsdag 1 januari bij een bekende dancing in de stad een woordenwisseling met de gebroeders Cespeda, J. en Fernando, L. Deze woordenwisseling mondde uit in een steekpartij. Fernando bracht Brito een steekverwonding toe met een scherp voorwerp. Hij stak Brito in zijn rechter bovenbeen.
De politie van het ressort Nieuwe Haven deed na de melding van de steekpartij de plek aan. Bij aankomst van de politie was het slachtoffer Brito niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch ziekenhuis, alwaar operatief moest worden ingegrepen. Brito werd ter observatie opgenomen en voor verdere behandeling verwezen naar een neuroloog. Op woensdag 2 januari is Brito in het ziekenhuis overleden.
Cespeda en Fernando zijn hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak is.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.