Sharif ingesloten voor diefstallen

De politie van het ressort Flora heeft op woensdag 14 november de 33-jarige Sharif L. opgespoord en aangehouden.
Sharif wordt ervan verdacht zich in de 1e week van november schuldig te hebben gemaakt aan een inbraak in een woning aan de Floris Zwakkestraat. Deze inbraak heeft hij samen met een andere man gepleegd. Bij het verlaten van het erf werden Sharif en zijn kompaan door een alerte buurtbewoner opgemerkt. Sharif en zijn kompaan hebben een televisie toestel uit de woning gestolen.
Op aanwijzing van deze alerte burger werd Sharif op zijn woonadres in het ressort Flora aangehouden. Tijdens het onderzoek kwam aan het licht dat Sharif enkele maanden terug ook al een diefstal had gepleegd in een winkelzaak aan de Coesewijnestraat. Op camera beelden is duidelijk te zien hoe hij de winkelzaak binnenstapt en drie mobiele telefoontoestellen weg neemt. Het vermoeden bestaat dat hij meerdere inbraken heeft gepleegd in het ressort. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Sharif in verzekering gesteld. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van zijn kompaan.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.