Ruzie om waterkoker eindigt in kappartij

De 42-jarige Derick G. heeft op vrijdag 28 december zijn 19-jarige nichtje Saijel P. met twee scherpe voorwerpen kap- en snijverwondingen toegebracht aan haar rechter onderarm.
De politie van het ressort Flora deed na de melding van de kappartij het adres aan. Derick werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De twee scherpe voorwerpen zijn aangetroffen en in beslag genomen.
Het slachtoffer is medisch behandeld op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en voor verdere behandeling verwezen naar de orthopeed.
Onderzoek wees uit dat neef en nicht op de bewuste dag ruzie kregen om een waterkoker. Derick bedreigde zijn nicht die drie keer na elkaar water opwarmde in een waterkoker die hem toebehoort, te zullen kappen. Neef en nicht geraakten toen in een woordenwisseling, waarbij Derick zijn nichtje aan haar hoofd duwde en slagen toebracht. Saijel greep naar het heet water en gooide dat op Derick die haar door mishandelde ondanks haar waarschuwingen.
De neef liep 2e graad brandwonden op, maar ondanks de brandwonden liep hij naar zijn kamer en kwam gewapend met twee scherpe voorwerpen op zijn nichtje af. De vader van de jonge dame die het gebeuren zag, kwam tussen beiden en vroeg Derick zijn dochter niet te kappen. De verhitte Derick bleef maar zwaaien met de scherpe voorwerpen in de richting van zijn nichtje, waarbij zij op een bepaald moment aan haar onderarm werd geraakt.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Derick in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.