Romero ingesloten voor verduistering

De 22-jarige Romero S. is op dinsdag 22 augustus aangehouden door de politie van Lelydorp. De stiefvader van Romero deed op 29 juli aangifte van verduistering van zijn bromfiets door de verdachte.

Volgens verklaring van de aangever is hij benaderd door zijn kleinzoon die aanbood zijn bromfiets naar een monteur te brengen. Een dag later vroeg hij geld voor de reparatiekosten. Nadien heeft de stiefvaderzijn kleinzoon nooit meer gezien.

Onderzoek naar de verblijfplaats van Romero leidde naar het ressort Paranam. Met assistentie van de politie van Paranam is de verdachte aangehouden en overgedragen aan de politie Lelydorp. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Romero ingesloten.

De verdachte verklaart aan de politie de bromfiets bij een monteur te hebben achtergelaten. Op zijn aanwijzing is bij de monteur de motor van de bromfiets in beslaggenomen. De verdachte heeft de bromfiets heeft gedemonteerd en de onderdelen op verschillende adressen weggezet.

De politie van Lelydorp onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.