Rishan opgesloten voor diefstal

De 25-jarige Rishan J. is op maandag 26 november aangehouden door een bewaker.
Via de Centrale Meldkamer van de Politie kreeg de politie van regio Paramaribo de melding binnen dat een bewaker goederen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren, aangetroffen had voor een pand aan de Kromme Elleboogstraat. De wetsdienaren deden de plek aan en troffen een mobiele telefoontoestel met oplader, een toetsenbord, computermonitor en een computermuis aan, die zij in beslag namen.
Kort nadat de goederen door de politie mee genomen waren deed de bewaker het politiebureau aan samen met de verdachte Rishan. Rishan was door de bewaker aangehouden toen hij de goederen in kwestie ging zoeken met de kennelijke bedoeling om die mee te nemen.
De zaktelefoon ging over op het politie bureau. De politie nam op en kwam tot de conclusie dat de eigenaar van de zaktelefoon opbelde om te weten te komen bij wie de telefoon met oplader was die van hem gestolen waren. Later op dezelfde dag deed iemand van een horeca bedrijf aangifte van diefstal van het toetsenbord, de computermonitor en de computermuis. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Rishan opgesloten voor diefstal.
De gestolen goederen zijn inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaren.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.