Rijbewijs veroorzaker aanrijding ingevorderd; verdachte ingesloten

De 38-jarige Bredley R. veroorzaakte op zondag 21 april omstreeks 21.15 uur een aanrijding op de Afobakkaweg.

De politie van Paranam deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Gebleken is dat Bredley met een meerijder over de Afobakkaweg reed. Hij kwam vanuit de richting van het stuwmeer gaande richting Paranam. Ter hoogte van mast 10 haalde hij zijn voorrijder in en kwam in botsing met zijn tegenligger Romano S.. Door de slag braken delen van de voertuigen en kwamen terecht op het voertuig dat achter Bredley reed.

De meerijder van Bredley en Romano liepen letsels op en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is de meerijder heengezonden, terwijl Romano ter observatie in de ziekeninrichting is opgenomen.

De veroorzaker bleek onder invloed van alcohol te hebben deelgenomen aan het verkeer. Bij een ademanalyse test blies hij 270 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Hangende het onderzoek is hij na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.