Rijbewijs dronkaard ingevorderd na aanrijding

De politie van het ressort Lelydorp heeft op vrijdag 13 juli het rijbewijs van de 32-jarige autobestuurder Uria B. ingevorderd. De bestuurder is betrokken geweest bij een aanrijding. Uria reed op de bewuste dag met een hoge snelheid over de Braamshoopweg.
Op een bepaald moment had Uria geen controle meer over de besturing van zijn voertuig en ramde daarmee een ander voertuig dat langs de weg geparkeerd stond.
Via de Centrale Meldkamer is de politie van het ressort Lelydorp ingeschakeld. Uria bleek bij onderzoek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij is vervolgens overgebracht naar het politiebureau. Nadat hij ontnuchterd en voorgeleid was is hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie door de politie heen gezonden. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. Het dossier omtrent het incident is inmiddels opgemaakt en voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.