Rijbewijs autobestuurster ingevorderd na voetganger te hebben aangereden

De afdeling Verkeersunit van regio Midden heeft in de laatste week van januari het rijbewijs van de 26-jarige autobestuurster Fariel S. ingevorderd.

Deze mevrouw reed op 27 januari over de Helena Christinaweg en reed op een bepaald moment de 61-jarige voetganger M.P. die in dezelfde rijrichting liep van achteren aan. Onderzoek wees uit dat de autobestuurster op een bepaald moment wilde inhalen, maar uitweek naar links toen zij opmerkte dat het verkeer het niet toeliet. De voetganger werd daarbij aangereden en heeft een rechterarm fractuur opgelopen. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Speod Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is zij heengezonden.

Het rijbewijs van Fariel die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd. Na te zijn voorgeleid bij de hulpofficier van Justitie is zij na te zijn gehoord heengezonden. Het dossier ter zake is voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.