Richtlijnen met betrekking tot “party” bussen

De “party” bussen mogen niet meer passagiers, dan wat is aangegeven op het nummerbewijs vervoeren. De politie zal bij constatering, hiervan ertoe overgaan om het teveel aan inzittenden ter plaatse uit de bus te verwijderen. Aan de bestuurder zal voor deze overtreding ook een boete worden opgelegd.

De muziek die aan boord van zo’n een bus wordt afgedraaid mag niet overluid zijn. Er dient hierbij rekening te worden gehouden met de tijdstippen  en locaties zoals  ziekeninstellingen en kerken.  Ook mag de muziek, die wordt afgedraaid, geen beledigende teksten bevatten. Bij het niet naleven van deze regels zal de politie ertoe overgaan tot het opleggen  van boetes.

Met betrekking tot de treintjes, die  voor kinderfeestjes worden ingezet mag worden vermeld, dat deze treintjes niet verzekerd en gekeurd zijn om zich op de openbare weg te begeven. De politie zal bij de constatering van deze overtreding  optreden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.