Recherche Paramaribo houdt 36-jarige bekende van de politie aan

Leden van de Recherche van Paramaribo hebben op donderdag 10 juni de 36-jarige Milton D. tijdens surveillance werkzaamheden aan de Wilhelminastraat aangehouden.
De verdachte Milton die een bekende van de politie is en zich meermalen schuldig heeft gemaakt aan verschillende inbraken, was op dat moment bezig vanuit een taxi goederen uit te laden. Het vermoeden rees bij de rechercheurs op dat zijn handeling geen zuivere koffie was. Op de verdachte werd aangetroffen en in beslag genomen een doos inhoudende verschillende wijnsoorten. Na gerechercheerd te hebben, bleek Milton in één van de Cabana’s te Waka Pasi te hebben ingebroken.
Milton ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd en verklaarde aan de wetsdienaren dat hij de wijnsoorten bij een Cubaan had gekocht. Hij plaatste de doos bij Waka Pasi, waarna hij met een taxi de doos met wijnsoorten ophaalde.
De eigenaar van de Cabana deed van de inbraak aangifte op het politiebureau Centrum. De aangever verklaarde dat er nog enkele goederen zijn weg genomen. Deze goederen zijn echter nog niet achterhaald. Hangende het onderzoek zijn de in beslag genomen wijnsoorten nog niet afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Milton door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.