Recherche Oost Rolt Roversbende Op

Het recherche team van regio Oost heeft in de maand mei een roversbende die de omgeving onveilig maakte, opgerold.

De politie van het ressort Commewijne kreeg op woensdag 9 mei de melding van een beroving nabij een supermarkt aan de Mangreweg. De beroving is gepleegd door vier manspersonen, van wie één hunner gewapend was met een mes. Na de daad verlieten de verdachten de plek in een zwart gelakte voertuig en lieten de winkelier gekneveld achter. Alerte buurtbewoners speelden het kentekennummer en het merk van het voertuig door aan de politie.

De verdachten gingen er vandoor met het kasregister inhoudende een geldbedrag van ongeveer SRD 800, Telesur en Digicel belkaarten ter waarde van ongeveer SRD 1000, een tas met wisselgeld en twee kartonnen met alcoholische dranken.

Het slachtoffer dat een steekverwonding ter hoogte van zijn borststreek heeft opgelopen, is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

Na uitgewerkte informatie zijn de verdachten op dezelfde dag aangehouden. De bestuurder Alfredo G. alias ‘Kleine’ is bij een opgezette road block aangehouden, waarna nog drie andere verdachten op verschillende adressen zijn aangehouden.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een vijfde man die tot de bende behoort nog voortvluchtig is.

De rovers hebben tijdens hun verhoor toegegeven de winkelier te hebben beroofd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.