Recherche Midden, RBTM en PID houden drie verdachten van inbraak aan

De recherche van regio Midden heeft in samenwerking met het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de Politie Inlichtingen Dienst (PID) op woensdag 24 oktober de 40-jarige Ronny K., de 36-jarige Rodney G. en de 37-jarige Orlando K. aangehouden.
Dit drietal wordt ervan verdacht op vrijdag 19 oktober een inbraak te hebben gepleegd in een woning in het district Wanica. Daarbij is weg genomen een groot geldbedrag in SRD, gouden sieraden, een laptop en een tablet. Na hun daad verlieten zij de plek in een wit gelakte Toyota Vitz gekentekend PC 82-78. Het vermoeden bestaat dat dit voertuig een gestolen voertuig is en dat er meerdere inbraken hiermee is gepleegd.
Na bekomen en uitgewerkte informatie zijn deze drie verdachten in beeld gebracht. Ronny is in een appartement op het appartementencomplex op het Hanna’s. De witgelakte Toyota Vitz is bij Ronny aangetroffen en in beslag genomen.
Op aanwijzing van Ronny is de tweede verdachte Rodney in een auto op de kruising van de Rozenhout- en de Christophel Kerstenstraat aangehouden. De derde verdachte Orlando is op zijn woonadres te Goede Verwachting aangehouden. Ronny probeerde aan zijn aanhouding te ontkomen, waardoor de politie genoodzaakt was waarschuwingsschoten te lossen om hem tot andere gedachten te brengen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.