RBTP houdt voortvluchtige vuurwapen gevaarlijke verdachte aan

De 28-jarige vuurwapen gevaarlijke verdachte Cedric A. meer bekend als “Bad Ranki ” is op woensdagmorgen 11 augustus door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in de Floralaan aangehouden. Om zijn aanhouding mogelijk te maken was de politie genoodzaakt vuurwapen geweld te gebruiken. Daarbij is Cedric in beide benen geraakt.
Bij het zien van de politie maakte Cedric zich uit de voeten waarna de politie gericht op hem schoot. Op Cedric is een illegaal vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen.
Cedric wordt in verband gebracht met twee levensberovingen. In het eerste geval gaat het om de 50-jarige ex-politieman Manodjkoemar Mohan, die op vrijdag 22 januari 2020, in de Welgedacht-A weg, tijdens een worsteling met twee rovers, is neergeschoten. In het tweede geval gaat het om het dood schieten van de 33-jarige Delano Tobito voor een woning in de Nieuwzorgweg.
Cedric is onder politiebewaking opgenomen in een ziekeninrichting. Na overleg met het Openbaar Ministerie is deze verdachte in verzekering worden gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.