RBTP draagt drugsverdachte, drugs en vuistvuurwapen over aan Narcotica Brigade

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op dinsdag 16 oktober, tijdens een verkeerscontrole in het ressort Kwatta, de autobestuurder Ritish L. aangehouden. Deze autobestuurder reageerde op het stopteken van de  wetsdienaren. De politiemannen liepen naar het voertuig en bij het naderen van de auto werd er een drugs geur waargenomen.

Op vragen van de politieambtenaren verklaarde Ritish net een sticky te hebben gerookt. Bij het doorzoeken van het voertuig stuitte de wetsdienaren op een  tas inhoudende een vuistvuurwapen met munitie en een hoeveelheid drugs die later cocaïne bleek te zijn. Ook geldbedragen in SRD en Euro zijn in beslag genomen. Bij een onderzoek in de woning van de verdachte is er meer drugs, geld, verpakkingsmateriaal en een weegschaal aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte is met alle in beslag genomen goederen overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Ritesh ingesloten. De verdachte heeft geen vergunning voor het dragen van een vuistvuurwapen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.