RBT Paramribo houdt vijf roofverdachten aan

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft op zaterdag 2 september twee 21 jarigen Romario M. alias Alcalain en Adioso, B., twee 19 jarigen Damian W.  en Jean P. en Envany, E. (17) aangehouden.

Het vijftal wordt ervan verdacht op 24 augustus een 16-jarige jongedame en haar twee neven te hebben beroofd. De slachtoffers kwamen van een feestje en liepen in de Calcuttastraat richting hun woning. Op de hoek van de Calcutta- en de Purperhartstraat werden zij overvallen door de groep rovers die zich in de omgeving bevonden.

De slachtoffers deden aangifte bij de politie van het Bureau Nieuwe Haven (BNH). De wetsdienaren van BNH schakelden het RBT in die de verdachten lokaliseerde. Zij werden toen aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld. Eén hunner kreeg bij de aanhouding een aanval. Hij is onder politie bewaking opgenomen in het ziekenhuis.

De verdachten hebben een gouden halsketting en cellulairtoestellen van de slachtoffers buit gemaakt bij de beroving.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die zal onderzoeken of de verdachten meerdere gepleegde strafbare feiten op hun naam hebben.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.