Pseudo rijlesinstructeur aangehouden

De 44-jarige Perdiepkoemar die in de samenleving bekend staat als Sunil is op maandag 22 februari door de politie van regio Midden aangehouden voor oplichting . Perdiepkoemar doet zich voor als te zijn rijlesinstructeur die spoedcursus verzorgt.

Aan geïnteresseerden wordt voorgehouden dat zij geen theorielessen hoeven te volgen. Wel dienen zij  SRD 750 te betalen voor het praktische examen. De oplichter maakt een afspraak met zijn zogenaamde examenkandidaat waarbij zij elkaar op de afdeling Rijbewijzen in de middaguren ontmoeten.

Bij het zien van een lesauto zonder kandidaten, stuurt Perdiepkoemar zijn kandidaat naar de chauffeur toe. In die tussen tijd maakt hij zich uit de voeten voordat de kandidaat terugkeert.

De kandidaat wordt door de rijlesinstructeur dan voorgehouden dat hij Perdiepkoemar niet kent en ook geen afspraken heeft met ene Perdiepkoemar.    

Ook bij de aanhouding heeft de verdachte geprobeerd de politie in de maling te nemen. Hij verklaarde voor een rijschool te werken. Bij navraag is gebleken dat hij niet bekend is bij de rijschool.

Onderzoek heeft uitgewezen dat Perdiepkoemar eerder is ingesloten voor oplichting.

De politie roept benadeelden op die door ene Sunil of Perdiepkoemar zijn opgelicht op de wijze waarop is beschreven om zich te wenden tot de politie van regio Midden op het politiebureau De Nieuwe Grond. De zaak wordt verder onderzocht door de recherche van regio Midden.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.