Politiecommissie Veiligheid Verkiezingen 2015 houdt presentatie voor buitenlandse vertegenwoordigers en internationale organisaties

 

DSC04835

De Politiecommissie Veiligheid Verkiezingen 2015 in de persoon van commissaris Hendrik Setrosentono heeft vanmorgen een presentatie gehouden voor politie attachees of hun vervangers van de navolgende landen te weten: Nederland, China, India, Frankrijk, Brazilië, Indonesië en Amerika. Vertegenwoordigers van andere ambassades en vertegenwoordigers van buitenlandse organisaties zoals UNDP en de OAS waren ook aanwezig.

De presentatie ging over de inspanningen die de politie reeds gepleegd heeft en nog zal plegen ten einde ervoor te zorgen dat de aanstaande verkiezing veilig en op de juiste manier plaats vindt.

De gasten waren ingenomen met de presentatie en uitleg op de door hun gestelde vragen. De politieorganisatie is goed voorbereid en ziet de aanstaande verkiezing vol vertrouwen tegemoet.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.