Politie treft verkeersmaatregelen rond inauguratie

Het Korps Politie Suriname treft in verband met de inauguratie van de president en de vicepresident van maandag 10 tot en met  woensdag 12 augustus enkele verkeersmaatregelen in de omgeving van  de Anthony Nesty Sporthal(ANS) .  Het verkeer over  de Jagernath Lachmonstraat, de Lalla Rookhweg, de Leysweg en de Franchepanestraat zal worden omgeleid.  Het verkeer vanuit de Commissarisweytingweg zal naar de Leysweg omgeleid worden.

Op maandag 10 augustus zal  in verband met de vooroefening van de parade voor de inauguratie de wegomlegging vanaf 10.00 uur plaatsvinden.  Op woensdag 12 augustus zal worden overgegaan tot de grote omlegging vanaf 06.00 uur tot de afloop van de activiteiten.  

Op voormelde dagen  zal het rijverkeer geen gebruik kunnen maken van de  wegen binnen de omlegging met uitzondering van bestemmingsverkeer.  Aan weggebruikers wordt gevraagd met het bovenstaande rekening te houden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.