Politie Onverdacht wordt ontmanteld

Met ingang van 15 mei 2018 wordt het politiebureau te Onverdacht ontmanteld.  De huishoudens van dat ressort zullen aan de hand van de begrenzing worden onderverdeeld in de ressorten Paranam en Rijsdijk. Het Korps Politie Suriname (KPS) gaat over tot het plegen van deze ingreep voor betere inzetbaarheid van de medewerkers. Onderzoek heeft uitgewezen dat het aantal aangiften van dat ressort per maand 1 of twee betreft.

De wetsdienaren die momenteel te werk zijn gesteld op dit bureau zullen worden ondergebracht op de politiebureaus te Paranam en Rijsdijk.

Bekeken vanuit de viaduct van de Meursweg zullen bewoners vanaf  de viaduct richting de Martin Luther Kingweg zich vanaf 15 mei moeten begeven bij het politiebureau van het ressort Paranam voor het afhandelen van zaken.

Zij die in de richting van de Indira Gandhiweg wonen, dit ook bekeken vanuit de viaduct, moeten voor het afhandelen van zaken terecht zijn bij de politie van het ressort Rijsdijk.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.