Politie Nieuw Nickerie sluit doorrijder na vier dagen in

De 25-jarige autobestuurder Puresh R. is op donderdag 14 december aangehouden door de Ongevallendienst van de Politie in Nieuw Nickerie.

De man heeft op zondag 10 december een fietser aangereden aan de Tam Adamsonstraat. De autobestuurder reed de fietser op zijn rij helft aan. Het slachtoffer liep schaafwonden op en moest per ontboden ambulance worden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het streekziekenhuis in Nickerie.

Na de aanrijding reed de autobestuurder door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Oplettende burgers konden het kentekennummer van het voertuig van de veroorzaker opnemen en doorspelen aan de politie.

De verdachte is in beeld gebracht en is na vier dagen te zijn opgespoord aangehouden. Omdat hij zich niet heeft gehouden aan de wettelijke regelgeving door zich binnen vier uren aan te melden bij de politie, is hij als verdachte van een misdrijf aangemerkt. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Puresh ingesloten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.