Politie Jeugdzaken start “Meet the People Voorlichtingscampagne”

De afdeling Voorlichting van Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname gaat op zaterdag 28 januari van start met een ‘Meet the People Voorlichtingscampagne’.
Het doel van de campagne is de bewustwording bij jongeren opgang brengen die blootgesteld zijn aan potentiële gevaren zoals seksfilmpjes, seks met minderjarigen, het plegen van strafbare handelingen in een groep, opzettelijke HIV besmetting, wegloop gedrag, peer pressure en andere ontoelaatbare zaken.
De ‘Meet the People Voorlichtingscampagne’ zal op diverse plaatsen en in verschillende buurten worden voortgezet. Op 14 februari zal er campagne gevoerd worden op het Koen Ooftplein tegenover bakkerij Fernandes. Ook de districten zullen worden aangedaan.
Er zullen demonstraties van de Bikers Unit en de Hondenbrigade worden gegeven. Ook zullen er presentaties worden gehouden waarbij er op een interactieve wijze voorlichting zal worden verschaft aan de jeugd.
Het startsein zal om 16.00 uur worden gegeven in de Hermitage Mall. Deze landelijke campagne zal gedurende het gehele jaar door worden gevoerd.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.