Politie en leden OWT&C houden gezamenlijke verkeerscontrole op lijnbussen

De politie heeft in samenwerking met leden van het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) op maandag 02 maart verkeerscontroles uitgevoerd op lijnbussen op twee locaties. De controles vonden plaats op de kruising van de Indira Ghandi- en Nieuw Weergevondenweg en op de kruising van de Nieuwe Weergevonden- en Agnoriaweg.
In totaal zijn er 61 buschauffeurs van lijnbussen staande gehouden om hun bescheiden te controleren. Daarbij zijn van vijf buschauffeurs de vergunningen ingevorderd door de leden van OWT&C. Verder zijn negentien bestuurders bekeurd voor het rijden zonder bus vergunning, niet in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs en rijden zonder dat het voertuig gekeurd of ter herkeuring is aangeboden.
Het is verboden zich zodanig op de weg te gedragen, dat de vrijheid en vooral de veiligheid van anderen op of langs de weg in gevaar wordt gebracht. Veilig verkeer begint bij u zelf.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.