Politie Corantijn houdt jongere broer ter zake vernieling en bedreiging aan

Amzoel A. is op zaterdag 24 september door de politie van het bureau Corantijn ter zake vernieling en bedreiging op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Amzoel heeft op die bewuste avond met een scherp voorwerp de auto van zijn zus dat geparkeerd stond aan de Ramadhar Rajaramweg zonder enige reden vernield. De politie van Corantijn die voor onderzoek werd ingeschakeld, constateerde dat de aangeefster zich op dat adres bevond om haar moeder op te halen. Bij die gelegenheid deed haar jongere broer die in beschonken toestand verkeerde eveneens dat adres aan en schold haar uit. Hierna ging Amzoel weer naar huis en keerde gewapend met een scherpvoorwerp terug, waarmee hij de voor- en achterruiten van het voertuig van zijn zus heeft vernield en inkervingen aanbracht op de auto. Ook bedreigde hij zijn zus met de dood.

De wetsdienaren spoorden Amzoel direct op en hielden hem op zijn voorerf aan. Het scherp voorwerp waarmee hij de vernielingen heeft gepleegd, is op het achtererf aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.