Politie Brokopondo pleegt invallen en houdt drugsverkoopster aan

De politie van het ressort Brokopondo heeft op dinsdag 30 oktober in drie afzonderlijke woningen op Klaaskreek invallen gepleegd.
Na uitgewerkte informatie over een drugsholte is er in de eerste woning een inval gepleegd. Daarbij is de 33-jarige Vanessa S. op verdenking van drugsverkoop aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Vanessa ingesloten.
Volgens informatie moest er in de tweede woning vuurwapens zijn weggezet. Bij de inval in deze woning is er niets dat betrekking heeft met een strafbaar feit aangetroffen.
Aan de hand van aangiften van benadeelden van inbraak in hun woning, waarbij er verschillende goederen van hen waren weggenomen, moest na bekomen informatie de gestolen goederen zich in een woning bevinden. Er werd eveneens een inval gepleegd in de derde woning, waarbij het onderzoek uitwees dat de goederen na het gepleegde stafbare feit in dat huis werden ondergebracht.
De wetsdienaren troffen twee waterpompen en twee grote bakken met meer dan honderd soorten gereedschappen aan. Deze goederen zijn ten behoeve van de strafvordering in beslag genomen. De benadeelde heeft een deel van de gereedschappen, herkend als te zijn van hem. De politie werkt aan de aanhouding van de verdachte.
De politie van het ressort Brokopondo doet een beroep aan getuigen die een strafbare feit hebben zien plaatsvinden, deze door te spelen aan de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.