Personalia verdachte die door landbouwer is doodgeschoten achterhaald

De verdachte die in de vroege ochtend van zaterdag 26 maart op een perceel te Calcutta door een landbouwer is neergeschoten was in leven de 20-jarige Kiran Dowling. Er was aangifte van vermissing van hem gedaan op het politiebureau van Kwatta.   

Na de melding dat een dief was neergeschoten, deed de politie van Calcutta de plaats aan voor onderzoek.

Ter plekke trof de politie de landbouwer Choenielall R. en het ontzielde lichaam van Kiran aan.

De landbouwer verklaarde dat hij bericht had gekregen dat er dieven op zijn perceel waren. Hij ging er naar toe en nam zijn jachtgeweer mee. Bij het naderen van zijn landbouwgrond zag hij een blauwgelakte personenauto. De bestuurder van het voertuig reed weg toen hij het voertuig van Choenielall zag.

Op dat moment zag de hij twee manspersonen op zijn landgoed die wegrenden en ging hen achterna. Het gelukte hem één van de daders tot stoppen te dwingen. Volgens zijn verklaring sommeerde hij de man te gaan liggen, maar hij gaf geen gevolg hieraan. De landbouwer schoot in de lucht en daarna gericht. Kiran is in zijn borststreek geraakt en overleed ter plaatse.

Hangende het verdere onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen. De landbouwer is aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.