Passagier onwel in vertrekhal JAP; onderweg naar SEH scheidt hij cocaïne bolletjes uit in ambulance

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) Team heeft op vrijdag 23 maart de 39-jarige Kenneth V. aangehouden die zou afreizen naar Nederland.
De man zat in de vertrekhal van de Johan Adolf Pengel (JAP) luchthaven toen hij plotseling onwel raakte en kort daarna bewusteloos neerviel. De ambulance werd ingeschakeld alsook de politie van het ressort Zanderij. Een wetsdienaar van dat ressort reed in de ambulance mee naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Onderweg naar de SEH scheidde de man een aantal cocaïne bolletjes uit.
Het blijkt dat de verdachte een hartinfarct heeft opgelopen. Hij is aanspreekbaar en heeft toegegeven cocaïne bolletjes te hebben ingeslikt. Het aantal is hem niet bekend.
De cocaïne bolletjes die de verdachte reeds heeft uitgescheiden zijn in beslaggenomen en samen met de verdachte overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.
De verdachte is onder politiebewaking opgenomen in de ziekeninrichting.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.