Overlijden voetganger brengt verkeersbarometer naar 59

Radjinderkumar Doerga (51) is in de vroege ochtend van zaterdag 23 september na te zijn aangereden door een vrachtwagen op de Oost-Westverbindingweg overleden.

De Centrale Meldkamer speelde de melding van de aanrijding tussen een vrachtwagen en een voetganger door aan de politie van Richelieu. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het levenloos lichaam van Radjinderkumar op het weg dek aan. Onderzoek wees uit dat de vrachtwagenbestuurder reed over voornoemde weg komende vanuit Paramaribo gaande richting Moengo. Ter hoogte van kilometer 47, reed de 37-jarige autobestuurder Wikramkoemar R., de voetganger die richting Paramaribo liep aan. Het slachtoffer was vrijwel op slag dood.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van Radjinderkumar is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd. Het dossier ter zake zal voor verdere afdoening worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

De verkeersbarometer springt met het overlijden van deze verkeersslachtoffer landelijk naar 59.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.