Orfeo opgesloten voor bedreiging met een misdrijf

De 27-jarige Orfeo, D. alias Lawinie is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood.

De aangever G.P. deed in de late middag van vrijdag 15 maart aangifte ter zake bedreiging tegen Orfeo op het politie bureau Latour. Volgens verklaring van de aangever had zijn moeder hem omstreeks half zes in de middag telefonisch gezegd dat thuis bij haar was ingebroken.

De aangever verklaarde verder dat hij naar de woning van zijn moeder ging alwaar hij enkele uitlatingen deed die betrekking hadden op de inbraak. Deze uitspraken vielen vermoedelijk niet in goede aarde bij zijn buurman Orfeo. Op een gegeven moment hoorde de aangever het geluid als dat van een schot afgaan en dat toen hij in de richting van het geluid keek hij Orfeo zag staan, die door zijn moeder aangesproken werd.

Orfeo deed toen de uitspraak, dat hij de aangever en diens familie zal afmaken. Na die uitspraak ging Orfeo weg van huis.

Op zaterdagmorgen 16 maart werd Orfeo door de politie bij zijn woning opgespoord. Toen hij door had dat de politie ter plaatse was ging hij zich schuilhouden onder een bed in zijn woning. Hij werd door de politie onder het bed ontdekt. In de woning is een

jachtgeweer met vier scherpe patronen en een huls aangetroffen en in beslag genomen. Daartoe gevraagd verklaarde Orfeo dat het wapen met munitie toebehoort aan een zekere “ Domme ”. Dat “ Domme ”. de dag tevoren thuis bij hem was en dat die een schot uit het geweer gelost had. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Orfeo, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.