OPROEP VAN DE AFDELING FRAUDE

De afdeling Fraude en Economische delicten heeft in de maand december 2016, na een gedegen voorbereiding, een inval gepleegd in een loods aan de Kwattaweg te Paramaribo. In de loods is er een grote partij sigaretten van de handelsmerken Tradition en Gaya aangetroffen en ten behoeve van de Justitie inbeslaggenomen.
Deze sigaretten voldoen niet aan het gestelde in paragraaf 5 van de Tabaksweg (SB 2013 nr. 39) inzake maatregelen voor tabak en tabaksproductenverpakking en etikettering. Het vermoeden bestaat dat deze goederen Suriname zijn binnen gesmokkeld. De eigenaar van de sigaretten is nog niet achterhaald.
De politie roept de eigenaar van de sigaretten op om zich binnen twee weken, na heden maandag 16 juli, in verbinding met de afdeling Fraude en Economische delicten te stellen in verband met de afronding van het onderzoek. Indien hieraan geen gevolg wordt gegeven, zal de politie genoodzaakt zijn om tot de vernietiging van deze partij sigaretten over te gaan.
De afdeling Fraude en Economische delicten is te bereiken op de telefoonnum-mers 455830 en 451313. Deze afdeling is ondergebracht te politie bureau Geyersvlijt aan de Basitostraat te Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.