Onderbreking internetfaciliteit leidt tot zware mishandeling en vernieling; verdachte aangehouden

De 25-jarige C.C. meldde zich op dinsdag 16 februari aan op het politiebureau Latour, nadat hij een medewerker van een telecombedrijf had mishandeld en de ruit van een dienstvoertuig heeft vernield. De verdachte werd aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie is C.C. in verzekering gesteld.
Het Command Center speelde op die dag een bericht door aan de politie van Latour dat een zware mishandeling en vernieling zich had voorgedaan aan de Latourweg.
De politie deed de locatie aan voor onderzoek, waarbij bleek dat medewerkers van een telecombedrijf bezig waren met werkzaamheden langs de openbare weg. Zij verklaarden dat een ongeduldige jongeman die het vermoedelijk erg vond dat hij geen internet had naar hun toekwam en vroeg hoelang het nog zou duren, voordat hij weer kon beschikken over internet. De medewerkers vroegen hem nog even geduld te betrachten, aangezien de werkzaamheden nog enige tijd zouden duren.
Dit antwoord viel niet in goede aarde bij C.C. en toen hij opmerkte dat het internetprobleem nog niet was opgelost, bewapende hij zich met een balk, waarmee hij de voorman mishandelde en vervolgens de zijruit van het dienstvoertuig aan diggelen sloeg. Na de daad verliet hij de plek.
De zwaargewonde medewerker werd voor medische hulp per eigen gelegenheid overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
De verdachte C.C. werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.