Onbetrouwbare klant bedreigt en steelt

De 25-jarige Leroy K. is in de vroege ochtend van zondag 5 augustus door de politie van het ressort Flora aangehouden.
Leroy nam op die zelfde ochtend aan de Mottonshooplaan uit een taxi een telefoon met GPS aansluiting weg. De benadeelde taxi chauffeur deed aangifte op het politiebureau van het ressort Flora. Volgens verklaring van de taxichauffeur stond Leroy langs de Mottonshooplaan en wenkte hem om te stoppen. De taxichauffeur herkende Leroy als te zijn een klant die hem nog SRD.70,- schuldig was voor zijn taxi diensten.
Leroy liep weg nadat de taxichauffeur hem naar het verschuldigd bedrag vroeg. De taxichauffeur stapte vervolgens uit zijn voertuig en liep Leroy achterna hem vragende naar het geld. Op een bepaald moment keerde Leroy zich om met een scherp voorwerp in zijn bezit. Hij bedreigde de taxichauffeur daarmee te zullen neersteken. Uit vrees voor zijn leven rende de taxichauffeur weg.
Leroy maakte van die gelegenheid gebruik om de telefoon met GPS aansluiting uit de taxi weg te nemen.
De politie stelde gelijk een onderzoek in en op aanwijzing van de benadeelde werd de verdachte Leroy aangehouden. De telefoon met GPS aansluiting en het scherpe voorwerp zijn op hem aangetroffen en in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Leroy in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.