Notoire oplichter ‘Rakesh’ aangehouden: Recherche Midden roept benadeelden op

De recherche van regio Midden heeft op donderdag 11 oktober de 36-jarige notoire oplichter Rakeshkoemar B. opgespoord en aangehouden. Rakeshkoemar B. staat bij zijn zakenpartner bekend als ‘Rakesh’.

Een ondernemer deed aangifte van verduistering tegen ‘Rakesh’. De aangever verklaarde een geldbedrag te hebben afgestaan aan ‘Rakesh’ voor het opkopen van goederen die hij in zijn supermarkt door verkoopt. Na het geldbedrag van             SRD 35.000 in ontvangst te hebben genomen, heeft de zakenpartner niets meer van zich laten horen. De verdachte is opgespoord en aangehouden.

Uit het onderzoek is komen vast te staan dat ‘Rakesh’ zich voordoet als ‘Salesman’ met als taak het opkopen van goederen bij groothandelaren en deze goederen te leveren aan winkeliers.  Op die manier bouwde ‘Rakesh’ een vertrouwensrelatie op met de ondernemer. Na het groot geldbedrag te hebben ontvangen, werden de afspraken niet meer nagekomen.

‘Rakesh’ is voor de derde keer ingesloten voor soortgelijke gepleegde strafbare feiten. De politie vermoedt dat er meerdere benadeelden zijn.

De recherche van regio Midden, gevestigd op het politiebureau van De Nieuwe Grond (DNG) roept hierbij eventuele benadeelden op om zich te wenden tot de recherche voor het doen van aangifte. Deze afdeling is te bereiken op het nummer 582050.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.