Narcotica Brigade houdt descente in onderzoek cocaïne zaak

Op last van de Rechter Commissaris  (RC) heeft De afdeling Narcotica Brigade van de politie descente gehouden op het Jules Sedney Haven complex,voorheen het Nieuwe Haven complex. De drug was verstopt in een container op het Jules Sedney Haven complex.

Descente houdt in dat de RC zich heeft georiënteerd op de plek waar het strafbare feit is ontdekt om een beter beeld van de zaak te verkrijgen. Overige aanwezigen waren een officier van justitie, twee raadslieden, een tolk, vertegenwoordigers van de politie en de douane, vijf getuigen en medewerkers van de haven. In deze zaak zijn 11 verdachten aangehouden en in verzekering gesteld van wie negen reeds in vrijheid zijn gesteld.

De verdachte PaulnaCurtisis nog voortvluchtig.

Op last van de Procureur Generaal van Suriname is er vanaf toen opsporing, aanhouding en voorgeleiding gevraagd van Paulna Curtis geboren op 20 september 1975 in Paramaribo en wonende aan de Van Dijkstraat no. 4 te Paramaribo.

Curtiswordt ervan verdacht te hebben deel genomen aan een criminele organisatie.

 

Alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de woon- en of verblijfplaats van Curtiskan worden doorgespeeld aan de afdeling Narcoticabrigade op de telefoonnummers 404747/404866, de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.