Narco houdt vermoedelijke drugsverkoper aan

De afdeling Narcoticabrigade van de politie heeft op donderdag 13 april na uitgewerkte informatie de 33-jarige Gwiney P. in het district Wanica aangehouden.

Op weg naar zijn woonadres, signaleerden de wetsdienaren het voertuig van Gwiney op voornoemde weg. Zij sommeerden de bestuurder tot stoppen. Het voertuig, van Gwiney werd op dat moment bestuurd door ene G.A. (31).  Gwiney zat als bijrijder in de auto. Bij het zien van de politie poogde hij een hasj sigaret in een van zijn handpalmen te verbergen.  Bij een onderzoek in het voertuig zijn aangetroffen een blok hasj van 0.66 gram en een vuistvuurwapen van het merk Barreta met zes scherpe patronen. Gwiney verklaarde dat de hasj voor eigen gebruik is en dat hij niet weet hoe het wapen in de auto terecht is gekomen.

Bij een onderzoek in zijn woningstuitte de politiemannen op vier zakjes met crack cocaïne met een gewicht van 460 gram. In drie van de zakjes zaten er grote stukken, terwijl in het vierde zakje gesneden stukjes zaten. Het vermoeden bestaat dat de gesneden stukjes zouden worden verpakt voor de verkoop. Zowel de drugs als het wapen zijn in beslag genomen.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Gwiney achter slot en grendel geplaatst, terwijl zijn vriendin G.A. is heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.