Muziek apparatuur in beslag genomen tijdens geluidsoverlast

De politie van Nickerie kreeg op zondag 3 november de melding van buurtbewoners dat zij last hadden van het luid afdraaien van muziek op een woonadres.

De wetsdienaren begaven zich naar het woonadres en vroegen de overlast bezorger om de muziek niet luid af te draaien omdat hij zich schuldig maakte aan geluidsoverlast en daardoor de orde verstoorde.

De overlast bezorger lapte hetgeen de politie hem gezegd had niet te doen aan zijn laars. De politie moest tot drie keren toe dat woonadres aan doen vanwege geluidsoverlast. Bij de derde keer ging de politie ertoe over om de muziek installatie in beslag te nemen bestaande uit onder andere een geluidsversterker, een een karaoke speaker box.

Er is een dossier ter zake opgemaakt en opgestuurd naar het Openbaar Ministerie ter verdere afhandeling van deze overtreding.

Vermeld dient te worden dat na herhaalde waarschuwingen elke politieambtenaar bevoegd is een woning binnen te gaan om een geluidsinstallatie in beslag te nemen als de huisbewoner geen gevolg geeft aan het bevel van de politie om die overlast te stoppen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.