Motorfietser overlijdt na aanrijding

De 31-jarige motorfietser R.P. is op maandag 26 februari 2024 na een aanrijding met een bromfietser aan de Leo Eliazerstraat onderweg naar het ziekenhuis komen te overlijden.

De politie van het bureau Flora kreeg een melding van een aanrijding tussen een motorfietser en een bromfietser op voornoemde locatie en deed de plek aan voor onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek van de wetsdienaren is naar voren gekomen dat beide voertuigen over de Leo Eliazerstraat reden. De motorfietser R.P.  kwam vanuit de richting van de Tapoeripastraat gaande in de richting van de Coesewijnestraat, terwijl de bromfietser R.B.(16) in tegenovergestelde richting reed. Op een bepaald moment belandde R.P. vermoedelijk op de rijhelft van zijn tegenligger en kwam daarbij met vrij hoge snelheid tegen de bromfietser aan, met als gevolg de aanrijding. Zowel de motorfietser als de bromfietser raakten zwaar gewond en werden met de ambulance voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De motorfietser liet echter onderweg naar de SEH het leven, terwijl de bromfietser ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen.

Het ontzielde lichaam van R.P. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen en zijn beide voertuigen ter herkeuring eveneens door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.