Monaliza Mijnard vermist: Bromfiets gedemonteerd aangetroffen

De 37-jarige Monaliza Mijnard is op dinsdag 9 oktober als vermiste opgegeven door familieleden op de politiebureaus Geyersvlijt en Flora. De aangifte van vermissing is door de lokale politie van het ressort Geyersvlijt overgedragen aan de Recherche van regio Paramaribo die gelijk een onderzoek startte.

Indicatie uit het onderzoek leidde naar de 39-jarige Renold G. die op donderdag 11 oktober is opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Tijdens zijn verhoor ontkende Renold wat af te weten van de vermissing van de vrouw die zijn ex-partner is. Het verdere onderzoek leidde naar een plek waar volgens verklaringen van getuigen de verdachte voor het laatst is gezien met de bromfiets van Monaliza. De rechercheurs troffen de bromfiets die gedemonteerd is op de plek aan.

De verdachte Renold geconfronteerd met de delen van de bromfiets, kwam terug op zijn verklaring en geeft toe de bromfiets te hebben afgepakt van het slachtoffer, echter is Monaliza volgens hem een andere weg opgegaan.

De politie is nog bezig met het onderzoek. De vermiste vrouw is nog niet terecht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.