Moeder en zoon opgesloten voor mishandeling en zedenmisdrijf

Een 18- jarige vrouw deed op maandagochtend 3 september aangifte tegen haar 16-jarige neef. Volgens verklaring van de jonge vrouw lag zij in de woonkamer van haar huis te slapen toen zij wakker schrok. Bij die gelegenheid zag zij dat haar neefje schrijlings boven haar geknield zat waarbij hij zijn geslachtsdeel tegen haar mond aandrukte. Zij gilde waarna hij haar huis uit vluchtte. Haar neefje woont in een huis op het achtererf.
Op woensdag 5 september is haar neefje, door de plaatselijke politie, aangehouden en in verzekering gesteld ter zake poging verkrachting of feitelijke aanranding. Vanwege de leeftijd van de verdachte is deze strafzaak overgedragen aan de collega’s van de afdeling Jeugdzaken.
Diezelfde woensdag is de 41-jarige Romana, S. alias “Meiti” zijnde de moeder van de 16- jarige verdachte aangehouden en opgesloten voor mishandeling. Nadat Romana van de politie te horen kreeg dat haar zoon opgesloten was, ging zij naar de woning van de 18-jarige aangeefster. De aangeefster is een jongere nicht van haar. Romana heeft haar jongere nicht vervolgens mishandeld. Zij vindt het niet goed dat haar nicht aangifte heeft gedaan tegen haar zoon.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.