Militair en surveilerende security guard houden dieven aan

De politie van ressort Centrum heeft in de vroege ochtend van dinsdag 3 april melding gehad dat er twee verdachten zijn aangehouden ter hoogte van het presidentieel paleis.
Dit duo Yanick M. (20) en de 19-jarige Carlito G. pleegde op die bewuste ochtend een diefstal ter hoogte van de eettenten aan de Waterkant. De dieven namen een tas van een stagaire weg inhoudende geld, een mobiele telefoontoestel en een huissleutel.
Na hun daad zette het tweetal het op een lopen. Een dienstdoende militair en een surveillerende security guard schoten de benadeelde te hulp en zette de achtervolging in. Ter hoogte van het paleis werden de dieven aangehouden en overgedragen aan de ingeschakelde politie.
De buit is op Yanick terug gevonden. Carlito ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Beiden zijn voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.