Melvin aangehouden voor bedreiging en overtreding vuurwapenwet

De 36-jarige Melvin N. is op vrijdag 25 oktober door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden.

Melvin wordt ervan verdacht op zondag 20 oktober, in het ressort Flora, een vriend van hem  bedreigd te hebben met een vuistvuurwapen. De twee vrienden bevonden zich voor een pand in de Ramboetanstraat. Op een bepaald moment kreeg Melvin een woordenwisseling met zijn vriend. Opeens haalde Melvin  een vuistvuurwapen tevoorschijn waarmee hij zijn vriend met de dood bedreigde.

Naderhand deed die vriend aangifte van bedreiging tegen Melvin op het politiebureau Flora. Leden van het RBTP hielden de verdachte Melvin op 25 oktober aan met in zijn bezit een vuistvuurwapen met 13 scherpe patronen. Het wapen met munitie bleek Melvin illegaal in zijn bezit te hebben.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Melvin ter zake bedreiging en overtreding van de Vuurwapen Wet in verzekering gesteld. Het wapen en munitie zijn in beslag genomen. De politie zal ook onderzoeken hoe Melvin aan dat vuistvuurwapen compleet met munitie gekomen is.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.