Meester oplichter in de kraag gevat; politie roept benadeelden op

De 44-jarige Rakeshkoemar L. is op woensdag 25 juli door de politie van het ressort Domburg in verzekering gesteld na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.
Rakeshkoemar wordt ervan verdacht burgers te hebben opgelicht door zich voor te doen als tussen persoon om via een snelle procedure aan een stuk grond van de overheid te komen. Zo hebben  burgers gelden afgestaan aan de man om een stuk grond in huur te kunnen bemachtigen.
Nadat twee benadeelden aangifte hadden gedaan, werd Rakeshkoemar opgespoord en aangehouden. Tijdens het onderzoek bleek al gauw dat er veel meer personen opgelicht waren. Het verder onderzoek is toen overgedragen aan de recherche van Regio Oost.

Op zaterdag 4 augustus deden nog twee personen aangifte  tegen Rakeshkoemar. De vier benadeelden hebben respectievelijk SRD. 9950, SRD. 11.700, SRD. 2.300 en SRD 3.000  afgegeven aan de verdachte om ervoor zorg te dragen dat zij aan een stuk domein grond konden komen.
Bij het verhoor heeft Rakeshkoemar verklaard gelden van ten minste zeven en zestig (67) personen te hebben ontvangen.
De politie roept overige benadeelden op om contact te maken met de afdeling Recherche van Regio Oost voor het doen van aangifte. De afdeling is te bereiken op het telefoonnummer 357107.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.