Manspersoon verwond met zelf gemaakte geweer

De 26-jarige Rayen C. is in de avond van woensdag 11 augustus met schotverwondingen per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
De politie van het bureau Latour kreeg omstreeks 21.00 uur van het Command Center de boven vermelde melding en deed het ziekenhuis aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer, die aanspreekbaar was, aangetroffen. Hij verklaarde aan de politie dat hij gewond is geraakt bij het uittesten van zijn zelf gemaakte geweer. Rayen liep een schotverwonding op aan zijn rechterschouder, ter hoogte van zijn halsstreek.
Verder gaf het slachtoffer aan dat het geweer bestaat uit een ijzeren buis, een strip ijzer en het handvat van een houwer. Voorts dat hij dit wapen gebruikt om te jagen in het binnenland en dat hij de patroon heeft gekocht bij een winkelier in het binnenland. De wetsdienaren begaven zich vervolgens naar het woonadres van Rayen waar het zelfgemaakte geweer is aangetroffen en in beslag genomen. Rayen ter verpleging op de afdeling Chirurgie van de ziekeninrichting opgenomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.