Man vermoedelijk verdronken

De politie van Paranam kreeg op zondag 25 september via de Centrale Meldkamer de melding van een ongeval bij de oude Carolinabrug, waarbij de jongeman Richi Ramgoelam,  ongeveer 20 jaar oud,  in de Suriname rivier in de diepte verdween.

Aan de wetsdienaren die ter plaatse zijn geweest voor onderzoek is doorgespeeld dat de 25-jarige Anoep, L. samen met zijn arbeider Richi en anderen op een vakantieoord waren in de nabije omgeving. Na sluiting van het vakantieoord besloot het gezelschap naar de oude Carolinabrug te rijden.

De twee mannen gingen de brug op. Een slipper van Richi vile in het water. Hij trok zijn trui uit en sprong de slipper achterna. De werkgever die merkte dat Richi in moeilijkheden verkeerde, sprong eveneens in het water.  

Anoep werd gered door derden die langskwamen op een waterscooter. Rishi verdween in de diepte. Pogingen hem te redden bleven vruchteloos.

De politie startte  samen met familieleden een zoekactie zonder het gewenste resultaat. De  maritieme politie zet de zoekactie met de politie van Paranam en de familie voort.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.