Man dood aangetroffen in woning; vermoedelijk roofmoord

De politie van het bureau Santo Dorp kreeg op zaterdag 28 december via het Command Center de melding van een lijk in een woning aan de Moyweg en deed de plek aan voor onderzoek.

Uit het onderzoek kwam vast te staan dat het gaat om de 65-jarige bejaarde Reginald Jacott. Aan de hand van de aangetroffen situatie rees gelijk het vermoeden dat het hier gaat om een roofmoord.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer werd door zijn jongere broer die militair is, ontdekt. Dit familielid deed het adres van zijn broer aan, nadat meermalen telefonisch contact met Reginald niet het gewenste resultaat opleverde. Hij trof het levenloze lichaam van Reginald gekneveld in de badkamer aan en schakelde de politie in.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten en de Forensiche Opsporing onderzoeken deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.