Man die telefoondiefstallen pleegde door RBTP aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo ( RBTP) hebben op dinsdagavond 12 november de 20-jarige Rugovia, M. ter zake diefstal en verduistering op zijn woonadres in het politieressort Geyersvlijt opgespoord en aangehouden.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Rugovia via facebook onder de naam Doniel op advertenties reageerde, wanneer verkopers telefoontoestellen ter verkoop aanboden . Hij maakte vervolgens een afspraak met de verkopers om de toestellen op de aangegeven locatie te bezichtigen. Nadat de mobiele telefoon aan hem was overhandigd, hield hij de verkopers voor dat hij die even aan zijn moeder binnen gaat tonen, waarbij de verkopers hem vanaf dat moment niet meer zagen.
Twee verkopers die op deze manier beet zijn genomen, deden het politiebureau Geyersvlijt aan voor het doen van aangifte. Het vermoeden bestaat dat Rugovia meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt.
Eventuele benadeelden die op dezelfde wijze beet zijn genomen, worden opgeroepen zich te begeven naar het politiebureau Geyersvlijt voor het doen van aangifte.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.