Man die sportschoenen moet verkopen na 6½ maand aangehouden

De 42-jarige Elton S. is op dinsdag 8 mei door wetsdienaren van de Bikers Unit aangehouden.

Tegen Elton is er in de maand oktober van het vorig jaar aangifte van verduistering gedaan bij de politie van ressort Centrum. Volgens verklaring van de aangeefster heeft zij Elton acht paar sportschoenen gegeven om voor haar te verkopen. Elton liet niets meer van zich horen, waardoor de benadeelde naar de politie stapte voor het doen van aangifte.

Op 8 mei signaleerde de benadeelde Elton aan de Jodenbreestraat en schakelde leden van de Bikers Unit in. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau van het ressort Centrum.

Elton heeft toegegeven de sportschoenen van de aangeefster te hebben gehad voor verkoop. Hij heeft vier verkocht en de opbrengst daarvan ten eigenbate gebruikt. De vier andere heeft hij aan een vriend gegeven die deze voor hem zou verkopen.

Elton is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. Aan de aanhouding van deze vriend wordt gewerkt.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.