Man beroofd door twee criminelen

Een manspersoon deed in de avond van woensdag 1 augustus aangifte van beroving op het politiebureau Latour. Volgens zijn verklaring is hij aan de Alidaweg beroofd door twee criminelen van wie één gewapend was met een vuistvuurwapen. De benadeelde verklaarde verder dat een jonge vrouw hem gevraagd haar te liften naar de voornoemde weg. De liftster was nauwelijks uitgestapt of de criminelen snelden hem tegemoet. Onder bedreiging met het vuistvuurwapen gingen de criminelen met zijn sieraden, zijn sportschoenen, zijn zaktelefoon en personenauto er vandoor.
Ongeveer 2 uur na de aangifte kreeg de politie van Latour een melding binnen dat mannen bezig waren een personenauto te slopen achter een gebouw gelegen nabij de kruising van de Kraboedoi- en de Fatoeswitistraat. De politie speelde hierop in en was snel ter plaatse. Daar troffen de wetsdienaren de gestolen auto aan die gedeeltelijk gesloopt was. De criminelen zijn vooralsnog niet aangehouden.
De politie van Latour zet het onderzoek voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.