Lucien ingesloten voor diefstal uit voertuig

De recherche van regio Paramaribo heeft op donderdag 8 november de 31-jarige Lucien B. aangehouden voor diefstal van een tas uit een voertuig. Op donderdag 25 oktober is deze diefstal gepleegd op een schoolerf te Clevia . De tas met inhoud behoort een leerkracht toe.

Oplettende ouders en leerkrachten gingen op de man af. Hij liet de tas toen vallen waarna hij in een auto stapte en weg reed. Het kentekennummer van het voertuig werd door omstanders opgenomen en aan de politie doorgegeven.

Het onderzoek van recherche Paramaribo leidde naar een autoverhuurbedrijf. Uit de administratie van dit bedrijf bleek dat de 32-jarige B.K. het voertuig op haar naam had gehuurd. B.K. is door de rechercheurs opgespoord en aangehouden. Zij verklaarde het voertuig op verzoek van de verdachte Lucien te hebben gehuurd op haar naam. Lucien is aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij ingesloten. B.K. is na verhoor heengezonden.

Wees u op uw hoede wanneer u door derden wordt benaderd om voor hen zaken te doen of handelingen te plegen op uw naam, zoals in dit geval het huren van een voertuig op uw naam. U speelt met uw vrijheid.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.