Lijk 16-jarige jongen opgevist

De politie van Albina heeft op donderdag 9 november het lijk van de 16-jarige LorwentzDorval uit de Marowijne rivier opgevist. Na een telefonische melding dat een lijk was aangespoeld in het inheemse dorp Taphoekoe deden de wetsdienaren de plek aan.

Daar aangekomen werd de beller aangetroffen. Op zijn aanwijzing werd het ontzielde lichaam van Lorwentz aangetroffen. Zijn voeten zaten verstrikt tussen de wortels van de mangrove bomen. Het lijk werd positief herkend door de vader van de jongen. Onderzoek wees uit dat Lorwentz die te St. Laurent woonachtig was, in de middag van zondag 5 november zonder toestemming van zijn vader met enkele vrienden was gaan zwemmen in de Marowijne rivier. Op een bepaald moment verdween hij in de diepte. De vrienden sloegen alarm, waarna onmiddellijk een zoekactie werd ingezet zonder het gewenste resultaat.

Een ingeschakelde arts heeft de dood vastgesteld. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.