Leonard G. ingesloten voor mishandeling, bedreiging en overtreding van de Vuurwapen Wet

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) hebben op donderdag 23 juli de 35-jarige Leonard G. op zijn woonadres in Paramaribo aangehouden, ter zake overtreding van de Vuurwapen Wet, mishandeling en bedreiging van een vrouw met wie hij een liefdesrelatie heeft.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat Leonard de vrouw bedreigd heeft met een vuistvuurwapen en haar daarnaast ook slagen heeft toegebracht. De vrouw deed aangifte tegen Leonard op het politiebureau Uitvlugt. Leonard is vervolgens opgespoord en aangehouden. Bij de aanhouding heeft het RBTP het vuurwapen compleet met scherpe patronen op Leonard aangetroffen en in beslag genomen.

Leonard P. en het vuurwapen zijn door het RBTP overgedragen aan de collega’s van het bureau Uitvlugt. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Leonard ter zake mishandeling, bedreiging en overtreding van de Vuurwapen Wet in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.